I mellandagarna är det möjligt att behålla julstämningen på topp på Holiday Show på Ritz som går av stapeln på onsdag kväll. Det är ofta stämningen och artisterna som lockar många musikälskare till showen på Ritz.

– Det brukar bli en slags mötesplats för många som kommer hem till julen. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och njuta av bra musik och god stämning, säger Jessica Mattila som är verksamhetsledare på Ritz.

Det är The Beekeepers som inleder showen klockan 20. Bandet, som består av Lukas Djupsjöbacka, Peter Enroth, Richard Mitts och Roger Bäck, bjuder bland annat på låtar av Ray Lamontagne och Bob Dylan.

Felicia Eriksson som är känd som solist i gruppen The Heartbeat Band äntrar scenen som soloartist. Eriksson gjorde debut som soloartist tidigare i höstas då hon gav ut första singeln "Money, money, money". Nyaktuella Fredrik Furu är också med och showar. Furu har nyss släppt singeln “För alla änglar” och dagen före julafton kommer han att släppa livealbumet "Ensam längst fram".

Axel Brink kommer att underhålla i pauserna med att spela vinylskivor.

Vägen till efterfesten går till O’Malleys där The Punk Folk Band står för underhållningen.

Zoom

Fredrik Furu är tillbaka på Ritzscenen med nytt material. Foto: Linus Lindholm


Zoom

Axel Brink underhåller i pauserna på The Holiday Show. Foto: Linus Lindholm